Cxense Display
1

Jonas Alaska slipper livealbum og annonserer utradisjonell høstturné Jonas Alaska

4. mai slippes livealbumet ”Jonas Alaska Live at Parkteatret 2016”. Før slippet av sitt nyeste studioalbum, fremførte Alaska en del av de nye åtene live for aller første gang ,for et henført publikum på Parkteatret i Oslo. Solokonserten blir husket for sin nedstrippede enkelhet, og store nerve. Heldigvis ble den også foreviget i sin helhet.

«De aller fleste av mine favorittalbum er liveplater. Det er veldig vanskelig å gjenskape den samme stemningen i studio. Jeg har alltid hatt lyst til å lage en liveplate og da spesielt en akustisk soloplate, og siden stemningen på Parkteatret alltid er litt spesiell valgte jeg å spille inn konserten min nettopp der», forteller Alaska.

Høstturné i duoformat

Jonas Alaska har for lengst etablert seg som en artist med et trofast konsertpublikum rundt i landet, og denne høsten legger han ut på en spesiell høst-turné. 

Med seg har han en av landets aller fremste musikere, David Wallumrød. Wallumrød er kjent som en tangentvirtuos, som alltid tilfører mer enn det lille ekstra til alle musikalske prosjekter han bidrar på.

 «David er nok den mest originale og uforutsigbare musikeren jeg kjenner. Han har en måte å tilnærme seg musikk på som bare han kan. Helt siden han kom inn i studio for å spille på min første plate har han vært på toppen av min liste.»

Sammen vil Alaska og Wallumrød fargelegge Alaskas mange sterke låter på en ny og spennende måte. Alle med sans for gode låter og musikere i verdensklasse, bør få med seg dette.

Alaska og Wallumrød tar turen innom følgende steder i høst:

28.09.18 Parketeatret, Oslo

29.09.18 Studio Spornes, Arendal

03.10.18 Lyngdal kulturhus, Lyngdal

04.10.18 Ælvespeilet, Porsgrunn

05.10.18 Haubitz Hall, Kristiansand

06.10.18 Bø Jazzklubb, Bø

11.10.18 Café Circa, Tromsø

12.10.18 Dokkhuset, Trondheim - Dora3

13.10.18 Bacalao, Svolvær

18.10.18 Tungenes fyr, Randaberg

19.10.18 Kronbar, Bergen

20.10.18 To glass, Haugesund

_
_
_