Cxense Display
1

Flekkefjord sangforening slår til igjen

Suksesskoret fra Flekkefjord har en stor tilhengerskare i Lister. Med sin sangglede og sitt  mangfoldige repertoar fenger de publikum overalt. De glade mennene fra nabobyen er beskrevet som «Norges største boyband» eller som Fevennen skrev, «Norges tyngste boyband». Humor og selvironi blandes med gode og kjente låter.

Flekkefjord Sangforening er «vokal vellyd og festlig fremtreden», står det i Skagenfestivalens program. Gjengen er booket i Skagen for 17 år på rad, et eventyr i seg sjøl. Sangene synges 4-stemmig med 2 tenor og 2 bass-grupper.

Repertoaret består av kjente sanger med fengende rytmer og melodier som gir god mulighet til å formidle sang- og livsglede på en løssluppen og avslappet måte. Koret synger det folk liker og kan. Da blir også allsang-faktoren høy.

Koret har en populær Kim Larsen medley og en danske-hits medley i tillegg til medleyer av Bjørn Eidsvåg, Halvdan Sivertsen, Creedence og Bob Dylan. De har sanger av BeachBoys og The Beatles. De synger alt fra nordisk kjent pop, irske og nordiske viser, engelsk og amerikansk pop, til shanties og afrikanske sanger. Til mange av sangene brukes et enkelt komp med gitar, tromme, piano eller trekkspill. Og innimellom er det også noe koreografi.

Til mange av sangene stiller koret med solister i alle aldre og størrelser. I 2016 spilte koret inn sin egen DVD og laget CD med den skotske folk-sanger Ian Bruce som solist.

Korets mangeårige musikalske leder er den entusiastiske Thor Kristian Rasmussen som både arrangerer,dirigerer og spiller til korets sanger.

_
_
_