3

Cohen på norsk

Cohen. Leonard Cohen!
Kjent for de fleste av oss. Noen kjenner alle hans låter. Noen kjenner best plata «Hadde månen en søster», hvor ulike norske artister fremførte Cohen-låter oversatt til norsk av Håvard Rem. Noen kjenner kanskje bare sangen Halleluja fremført av Jeff Bukley - eller av Kurt Nilsen & co.

Nå kan du få høre mer av Leonard Cohen - på norsk, fremført av vokalist Emma Remine Reisvaag Sunde. Konserten passer bra, både for Cohen-kjennere og for ikke-kjennere. Musikk og stil er variert og du vil garantert få en fin opplevelse. Første konsert i Spira i Flekkefjord ble varmt mottatt, med både utsolgte billetter og stående applaus. Nå venter en rekke flere konserter utover våren 2020.

Emma Remine har med seg den dyktige gitaristen Geir Bjørknes Grande på scenen, den spennende trommisen Kjell Martin Sirnes, den stødige bassisten Erling Andreas Gundersen, og ikke minst den erfarne pianisten Arne Marthinsen.

Emma Remine Reisvaag Sunde kommer fra Farsund. Hun har opptrådd med jazz og klassisk sang i flere år. Siste tiden har hun hatt flere opptredener også i andre sjangre, som country, pop og rock.

Arne Marthinsen kommer også fra Farsund. Han er pianist. Han dirigerer flere kor og har komponert musikk til lokale teateroppsetninger. Han er sentral i revyforestillinger på Farsund kino og spiller i flere band.

Geir Bjørknes Grande bor i Grimstad. Han spiller gitar i bandet. Han er freelancegitarist og er bosatt i Grimstad. Han er en allroundgitarist som spiller i ulike konstellasjoner innenfor de fleste sjangere. Har sin forkjærlighet for buldrende og heftige gitarsoloer, så vel som sarte og melankolske linjer. Han spiller i bandet til plateaktuelle Silje Torsøe og i salmebandet Österhuus, foruten ulike konstellasjoner av coverband.

Kjell Martin Sirnes fra Flekkefjord, nå bosatt på Lista, er frilans trommeslager/perkusjonist, som utover forskjellige jazzkonstellasjoner de siste ti år, har spilt fast med Myrull og Joe Rusi. Nylig ga han ut plata Ashes & Glow sammen med Torbjøn Dyrud og Mats Eilertsen.

Erling Andreas Gundersen fra Flekkefjord er bassist og har spilt både hip hop, country, gospel og rock i flere band. Han har også gitt ut ei plate med et indieband.

Alle setter de sine preg på Cohens låter. Resultatet blir en variert og spennende konsert. Velkommen!

Billetter til Cohen på norsk

  1. Lør 1. feb kl 20:00 250 kr   Sal 3&4 kombinert Intimkonsert Les mer Utsolgt
Vis hele programmet
_
_
_