Praktisk informasjon

ADRESSE:
Lyngdal kulturhus, Torggata 4, 4580 LYNGDAL

ADKOMST:
Det er gratis parkering på parkeringsplassen bak kulturhuset. Her er det flere handikap-plasser. Er det fullt her, er det også gratis parkering i resten av Lyngdal sentrum!

SERVERING:
Pizzarestauranten Jonas B. Gundersen leier lokaler i kulturhuset, og kan tilby bevertning ved konferanser og andre tilstelninger, samt før og etter arrangementer. For å reservere bord eller bestille bevertning, ring 38 33 47 13

Harrys Bakeri & kaffibar er lokalisert 200 meter fra kulturhuset og tilbyr bevertning til kurs, konferanser og møter. For bestilling, ring 38 34 44 04

GARDEROBE:
Vi tilbyr ubemannet garderobe i tilknytning til foajeen på enkelte av våre arrangementer. Oppbevaring av klær og verdisaker i garderoben er derfor på eget ansvar. Tilbudet er gratis.

Å KOMME FOR SENT:
Forestillingene starter presis. Ved første pause kan du gå inn i salen. På danseforestillinger spesielt kan vi dessverre ikke slippe deg inn utenom pausene fordi dette kan forstyrre forestillingen for kunstnerne på scenen og for de andre publikummerne i salen.

FOTOGRAFERING OG LYDOPPTAK:
Telefonbruk og lyd- og bildeopptak forstyrrer både andre gjester og de som opptrer, og det er ikke tillatt under forestilling hos oss. Slå mobiletelefonen helt av eller sett den på stillefunksjon. Ta kontakt med publikumsverten dersom du har spørsmål om dette.

NEDSATT FUNKSJONSEVNE:
Våre publikumsverter hjelper deg gjerne hvis du bruker rullator eller trenger ekstra tid for å finne plassen din. Alle våre saler er tilgjengelig for rullestolbrukere. Gi beskjed ved billettbestilling dersom du er rullestolbruker.

Bellevue scene (sal 1) har telesyngeanlegg for hørselshemmede. utstyr for dette kan lånes av publikumsverten ved innslipp (gjelder ikke kino). Sett ditt høreapparat i modus for teleslynge, så kan du regulere volum ved hjelp av mottakeren du har fått utdelt.

LEDSAGERBEVIS:
Har du et offisielt ledsagerbevis (utstedt i din bydel eller hjemkommune), tilbyr vi deg én gratisbillett til ledsager. Ledsagerbillett kan kun hentes ut i skranke/kinokiosk.
_
_
_