Billettinformasjon

Billetter til kino- og kulturarrangement kan kjøpes på nett, i kinokiosken og på biblioteket.
Kinokiosken åpner en halvtime før første forestilling.

Billettreservasjon: 47 51 25 53 | Kjøpte billetter refunderes ikke.

 GENERELL BILLETTINFORMASJON:

Kjøpte billetter refunderes ikke.
Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir!

Pass på at du får riktig rabatt på billetten når du kjøper den
Husk å ta med rabattbeviset ditt på forestillingen, det kan bli sjekket ved inngangen til salen. Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene. Enkelte rabattbilletter kan kun kjøpes i skranke (for eksempel Kulturkort for ungdom, Scenekort, ledsager etc). Ta kontakt om du er i tvil!

Billettavgift:
Billettavgiften blir spesifisert når du går inn i kjøpsprosessen, og kommer i tillegg til oppgitt billettpris i programoversikten.

Rullestolbruker:
Gi beskjed om du er rullestolbruker når du bestiller billetter. Vi har et begrenset antall faste rullestolplasser. Plassene selges ikke på internett, men over telefon eller direkte i billettluken. Når du kommer til forestilling; si i fra ved innslipp, så hjelper ev av publikumsvertene våre deg til plassen din.

Hørselshemmede:
Bellevue scene (sal 1) i kulturhuset har teleslyngesystem for hørselshemmede. Utstyr til dette kan lånes av publikumsvert ved innslipp. Sett ditt høreapparat i modus for teleslynge, så kan du regulere volum ved hjelp av mottakeren du har fått utdelt. Lyngdal kino har egen teleslynge i begge saler.

Ledsager:
Hvis du har ledsagerbevis, tilbyr vi én fribillett til din ledsager. Gyldig ledsagerbevis skal alltid fremvises ved kjøp av ledsagerbillett. Ledsagerbilletter kan kun kjøpes i skranken på biblioteket eller i kinokiosken.

Rabattene student-, barn- og honnørbilletter:
Studenter og vernepliktige med gyldig legitimasjon kan kjøpe 1 billett per person til studentpris. (Gjelder ikke kino). Disse prisene vil være tilgjengelig på de forestillingene der vi tilbyr disse rabattene, i enkelte tilfeller også på nett, MEN ikke alltid. Ta kontakt hvis du er i tvil.

Barnebilletter (under 15 år) vil også være tilgjengelig for salg på nett dersom rabatten tilbys.

Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett pr. person til honnørpris på forestillinger der honnørrabatt tilbys. Honnørrabatt vil alltid være tilgjengelig på nett dersom rabatten tilbys.

Gruppe:
Vi tilbyr grupperabatt på flere av våre forestillinger. Disse rabattene tilbys også på nett.

Reservasjon:
Vi kan reservere billetter for deg i inntil tre dager fra den dagen de bestilles. For gruppe (10 personer eller flere) reserverer vi i inntil ti dager fra bestillingsdag, eller etter nærmere avtale. Reservasjoner kan ikke foretas på nettet. Reserverte billetter må hentes senest 20 minutter før forestilling!

Slik henter du ut billetten din:
Du kan skrive ut billettene hjemme hvis du kjøper på nett. Har du reservert billetter må du hente dem innen hentefristen i billettluken på biblioteket eller i kinokiosken. Kjøper du billett gjennom eBillett trenger du ikke å skrive ut billett, men viser frem en gyldig QR-kode fra mobil eller nettbrett ved innslipp.

Gavekort:
Lyngdal kulturhus selger gavekort til alle arrangementer og kinoforestillinger. Gavekort kan kjøpes i biblioteket, i kinokiosken og på våre nettsider her.

Refundering av billetter:
Vi refunderer ikke billetter, men gjør unntak hvis vi må avlyse eller endre dato på forestillingen. Vi kontakter deg så raskt vi kan hvis vi får en avlysning, og prøver å foreta refunderingen eller bytte til ny dato så smidig som mulig. Ved rolleendring, forsinkelse eller tekniske feil refunderes ikke billettene. Hvis du ikke har registrert deg med navn og nummer når du kjøpte billett får vi ikke tak i deg, og anbefaler derfor å følge med på våre nettsider. Vi annonserer avlysning av arrangementer i Lister og Lyngdals Avis, samt på vår nett- og Facebook-side.

Når du har mistet billetten:
Fortvil ikke om du har mistet billetten din! Så lenge vi har registrert hvem som har kjøpt den med navn og telefonnummer, så finner vi ut av det. Vi anbefaler deg å kontakte oss så fort som mulig når du oppdager tapet, så skriver vi ut en kopibillett. Kjøper du billetter via våre nettsider, anbefaler vi å opprette profil hos eBillett. Da får du lett tilgang til billettene dine digitalt og vi har mulighet til å kontakte deg ved f.eks avlysning. 

Usikker på om ditt billettkjøp ble gjennomført? Sjekk her

_
_
_