Cxense Display

Utlånsløsning for e-bøker!

eBokBib

Vi har byttet utlånssystem for e-bøker i Agderbibliotekene. Nå tar vi i bruk eBokBib, som er et system som kan brukes på alle enheter som bruker Android og iOS.

For å komme i gang:

• Last ned appen eBokBib fra App store eller Google play.
  • Logg inn med lånenummer og pinkode. (Kontakt et bibliotek i Agder dersom du mangler lånekort og/eller pinkode)
  • Lån bøker.

Lånetid er 3 uker. Du kan levere tilbake boka når du ønsker, eller den forsvinner av seg selv etter 3 uker.

Du kan også låne og høre lydbøker i appen. Salg av lydbøker til bibliotek i Norge starter opp i nær framtid. Utvalget er foreløpig lite men vi bygger opp samlingen etterhvert som flere titler kommer i salg til bibliotek.

Mer informasjon, instruksjonsfilm og oversikt over ofte stilte spørsmål på ebokbib.no.

Ønsker du kontakt med oss? Stikk innom et av bibliotekene i Agder, eller still spørsmål til E-lån Agder på Facebook. eBokBib har også en konto på Twitter som drives av systemleverandøren.

God ebok!

LAST NED TIL IPHONE/IPAD

LAST NED TIL ANDROID

Trenger du hjelp til å laste ned appen, ta kontakt med oss på Lyngdal bibliotek!