Cxense Display

PressReader

En elektronisk tjeneste som gir tilgang til medier i mer enn 120 land

PressReader er en elektronisk tjeneste som gir brukerne tilgang til over 7000 fulltekst aviser og tidsskrifter fra mer enn 120 land på over 60 språk. Nye utgaver er i hovedsak tilgjengelig innen to timer etter trykking av papirutgaven. Tekstene kan leses online eller lastes ned offline på mobile enheter via appen PressReader.

Vest-Agder fylkesbibliotek betaler for tjenesten som er tilgjengelig via de trådløse nettverkene til folkebibliotekene og aktiveres på biblioteket. Man må inn igjen på et folkebibliotek i løpet av 72 timer for å reaktivere tilgangen til tjenesten.

Via Lyngdal bibliotek kan du benytte PressReader på følgende måter:

1. Ved bruk av publikums-PCer i biblioteket

2. Ved å laste ned appen PressReader og aktivere den i biblioteket. NB! Tjenesten må reaktiveres etter 72 timer.

3. Dersom du ønsker å benytte PressReader på egen PC hjemmefra, kan du gjøre det ved å logge inn i på "Mine sider" med lånenummer og pinkode.

Deretter må du klikke på "Mer..." og "Logg inn i PressReader".